Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 104 recensies

Begrafenis Amersfoort

Begrafenis Amersfoort laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Begrafenis AmersfoortBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Amersfoort? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland goed terecht. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het organiseren van een begrafenis in Amersfoort. Samen met u zorgen wij voor een persoonlijk en passend afscheid. Uitvaartzorg Gooi en Eemland heeft een ander concept ontwikkeld. Dit betekent dat wij u zes verschillende pakketten aanbieden waar u een keuze uit kunt maken. In de basis gaan wij ervan uit dat u kiest voor een crematie. om deze reden zijn al onze pakketten in eerste instantie gebaseerd op een crematie. Wenst u voor een begrafenis te kiezen? Dat is zeker mogelijk. In dit geval is het handig om contact met ons op te nemen, zo kunnen wij voor u een offerte op maat opstellen. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee!

Een mooie crematie in de omgeving van Amersfoort

In aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven hebben wij een crematie uitvaarpakket concept ontwikkeld. Dit betekent dat wij verschillende uitvaart voorstellen in Amersfoort hebben beschreven. Hierin kunt u een keuze maken. Uiteraard zijn er ook extra mogelijkheden voor specifieke wensen. Met deze voorstellen profileren wij ons in het lagere prijssegment. Daar waar onze bestaand uitvaartbedrijven zich richten op de full-service uitvaartzorg en zich hiermee in het midden prijssegment bevinden. In deze vaste structuur wordt de uitvaart in Amersfoort uiteraard nog steeds persoonlijk en respectvol uitgevoerd. Bij een begrafenis in Amersfoort bieden wij onze diensten aan tot maximaal 20 personen bij een eventuele afscheidsdienst. Telefonisch bespreken wij de uitvaart in Amersfoort in alle rust, duidelijk en transparant. Uiteraard kan dit ook op locatie plaatsvinden, hiervoor moeten wij wel extra kosten in rekening brengen. 

Ons huiselijke uitvaartcentrum vlakbij Amersfoort

Voor het organiseren van een begrafenis in Amersfoort bieden wij u verschillende locaties aan waar u gebruik van zou kunnen maken. Zo hebben wij vier locaties die behoren tot onze traditionele uitvaartondernemingen. Hier heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. Het gaat hierbij om onze uitvaartcentra in Leusden, Baarn, Soest en Almere. In ons afscheidshuis in Baarn bieden wij u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een waardig afscheid. Hier vindt u een mooie, sfeervolle en huiselijke sfeer. In dit afscheidshuis bevinden zich verschillende ruimtes. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de plechtigheid hier te organiseren, maar ook om uw dierbare hier op te baren. Voor deze ruimte krijgt u een sleutel, zo kunt u altijd naar uw dierbare toe wanneer u dat wilt. Voor een sfeerimpressie kunt u alvast de foto’s op onze website bekijken.

Het melden van een overlijden van 24/7 bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen in de week bellen. Vaak is een overlijden aanstaande en heeft een gesprek over de wensen al plaatsgevonden. Soms komt het overlijden echter onverwacht en niet gepland. Als u ons belt zullen wij u kort een aantal vragen stellen naar de omstandigheden en waar uw voorkeur naar uit zou gaan. Daarna is de overbrenging en verzorging van de overledene onze eerste zorg. Andere zaken kunnen samen met u in de komende dagen besproken worden. U kunt ook bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland terecht voor advies over kosten en verzekering rond de begrafenis in Amersfoort. Ook na de begrafenis of crematie in Amersfoort staan wij voor u klaar. Wij helpen u met het regelen van belangrijke zaken of we zijn er voor een goed gesprek. 

Afscheid nemen van uw dierbare op een mooie en waardige begrafenis in Amersfoort

Uitvaartzorg Gooi en Eemland zorgt ervoor dat we samen met u een mooi en waardig afscheid kunnen verzorgen. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Ook voor vragen of meer informatie over onze mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!