Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 104 recensies

Begrafenis Baarn bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland

Begrafenis Baarn laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een begrafenis in Baarn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland goed. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het organiseren van een begrafenis in Baarn. Samen met u zorgen wij voor een persoonlijk en passend afscheid. Uitvaartzorg Gooi en Eemland heeft een ander concept ontwikkeld. Dit betekent dat wij u zes verschillende pakketten aanbieden waar u een keuze uit kunt maken. Ook kunt u nog kiezen voor extra mogelijkheden wanneer u bepaalde wensen heeft. 

In de basis gaan wij ervan uit dat u kiest voor een crematie. Daarom zijn al onze pakketten gebaseerd op een crematie. Wilt u liever kiezen voor een begrafenis? Dat is zeker mogelijk. Daarvoor is het handig dat u even contact met ons opneemt, dan maken wij voor u een offerte op maat. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee.

Afscheid nemen van uw dierbare in huiselijke sfeer 

Voor het organiseren van de begrafenis in Baarn bieden wij u verschillende locaties aan waar u gebruik van kunt maken. Zo hebben wij vier locaties die behoren tot onze traditionele uitvaartondernemingen. Hier heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om het afscheid te organiseren. Dit zijn onze uitvaartcentra in Leusden, Baarn, Soest en Almere. In ons afscheidshuis in Baarn bieden wij u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een waardig afscheid. Hier vindt u een mooie, sfeervolle en huiselijke sfeer. 

In dit afscheidshuis bevinden zich verschillende ruimtes. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de plechtigheid hier te organiseren, maar ook om uw dierbare hier op te baren. Voor deze ruimte krijgt u een sleutel, zo kunt u altijd naar uw dierbare toe wanneer u dat wilt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op. Voor een sfeerimpressie kunt u alvast de foto’s op onze website bekijken. 

Neem contact met ons op!