Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Contact

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart?

Wilt u een gesprek om uw uitvaart vooraf te bespreken of wilt u geïnformeerd worden over bepaalde kosten en mogelijkheden? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Komt u liever langs op ons kantoor? Wij heten u hartelijk welkom op ons bezoekadres in Baarn waar één van onze medewerkers u persoonlijk te woord zal staan.

Volg ons ook op sociale media

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart? Wilt u een gesprek om uw uitvaart vooraf te bespreken of wilt u geïnformeerd worden over bepaalde kosten en mogelijkheden? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur op (035) 72 00 077. Komt u liever langs op ons kantoor? Wij heten u hartelijk welkom op ons bezoekadres in Baarn waar één van onze medewerkers u persoonlijk te woord zal staan.

17-11-2022

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen op, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die wij belangrijk vinden. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Zaak is dat de begrafenis of crematie moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan zijn of haar eigen afscheid.

03-11-2022

Nabestaanden Hulp Na de uitvaart van een dierbare, een vaak hectische periode en zeer emotionele periode, lijkt het leven weer z’n gewone gang te gaan. Maar wij weten als geen ander dat pas dán de verwerking van het overlijden begint. Zeker geen makkelijke opgave, in tegendeel! De zorg rond een uitvaart eindigt naar onze mening niet bij de plechtigheid. Ook daarna zullen er talloze zaken zijn die aandacht behoeven. Wij vinden het belangrijk dat de nabestaanden er ook in die periode niet alleen voor staan. Voor advies of bijvoorbeeld voor hulp bij het invullen van officiële papieren kunt u altijd een beroep op ons doen Zo lang en zo vaak als u wilt.

20-10-2022

Elke uitvaart is uniek. Dit betekent natuurlijk ook dat het kostenplaatje van elke uitvaart verschilt. Iedereen heeft zo haar of zijn eigen wensen met een hierbij behorend budget. Het spreek dus voor zich dat er per uitvaart grote verschillen kunnen zijn qua kosten. Om voor u uit te rekenen hoe de kosten zullen zijn, of kunnen oplopen hangt af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij zullen u vooraf, en tussentijds bij het regelen van een uitvaart, goed informeren over de kosten van uw uitvaart. En bent u verzekerd, dan bekijken wij voor u ook de polisvoorwaarden van uw uitvaartverzekering om te bepalen wat er uiteindelijk wel of niet wordt uitgekeerd aan geld door de betreffende verzekeraar. Zo bent u, door onze professionele ervaring vooraf verzekerd van een correct en duidelijk inzicht in de kosten van uw uitvaart. Voor contact: 📞: (035) 72 00 077 📧: info@uitvaartzorg-gooieneemland.nl

21-01-2022