Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 102 recensies

Uitvaart Baarn

Uitvaart Baarn laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Uitvaart BaarnBent u op zoek naar iemand die u kant ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Baarn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Bij zijn een kleinschalige onderneming die regionaal werkt. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar en ondersteunen u persoonlijk bij de uitvaart in Baarn. In aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven hebben wij een uitvaartpakket concept ontwikkeld. Deze vindt u op onze website.

Bij onze uitvaart voorstellen vindt u verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart. Hierbij ziet u direct wat de kosten zullen zijn en wat wij binnen een bepaald budget voor u kunnen betekenen. Zelf kunt u een keuze maken tussen de verschillende uitvaart voorstellen. Hierin zijn uiteraard meerdere opties mogelijk. Daarvoor hebben wij ook extra mogelijkheden beschikbaar gesteld. Zo kunt u altijd bepaalde opties toevoegen aan een bestaand voorstel, mocht u dit graag willen. 

Onze verschillende locaties 

Bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland wilden we graag een alternatief bieden in aanvulling op de bestaande uitvaartbedrijven. Onze bestaande ondernemingen richten zich namelijk op de full service uitvaartzorg in Baarn. Dit doen zij met name in het midden prijssegment. Met Uitvaartzorg Gooi en Eemland profileren wij ons in het lagere prijssegment. Voor het organiseren van een uitvaart in Baarn bieden wij u een aantal van onze locaties aan. Zo hebben wij een afscheidshuis in Baarn waar u gebruik van kunt maken. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een waardig afscheid. 

Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze andere locatie, als u de uitvaart misschien wel buiten Baarn wilt organiseren. Wij informeren u graag meer over onze mogelijkheden. Dus heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kunt u natuurlijk alvast onze uitvaart voorstellen bekijken. 

Neem contact met ons op!