Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Almere

Uitvaart Almere laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Uitvaart AlmereUitvaartzorg Gooi en Eemland is een persoonlijke en betrokken onderneming. Wij ondersteunen u dan ook graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Almere. Uitvaartzorg Gooi en Eemland biedt u andere mogelijkheden van andere uitvaartzorgen. Wij hebben namelijk in aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven, crematie voorstellen ontwikkeld. Ons doel is om voor u een mooie uitvaart in Almere te kunnen verzorgen, met een prijsgunstige samenstelling. De uitvaart in Almere zal dan waarschijnlijk in besloten kring zijn. 

Deze voorstellen hebben wij gedurende een jaar beproefd bij onze acht uitvaartbedrijven en ons crematorium in Almere. Wij hebben ervaren dat wij u een geslaagd en passend uitvaartconcept in de omgeving van Almere kunnen aanbieden. De uitvaart is hierbij aanzienlijk goedkoper en hierbij hoort uiteraard een passend dienstpakket. Wanneer u dierbare is overleden, bespreken wij graag uw wensen in een telefonisch gesprek. Dit doen wij in alle rust, duidelijk en transparant. Natuurlijk is het wel mogelijk om dit in een persoonlijk gesprek te bespreken. Als u hier voor kiest, gaan de kosten wel omhoog. Wij vertellen u op dit moment ook graag over onze mogelijkheden. 

Een mooie crematie organiseren in Almere

In principe gaan wij bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland ervan uit dat u een crematie in de omgeving van Almere wilt organiseren. Hier zijn onze voorstellen dan ook op gebaseerd. Daar waar onze bestaande uitvaartbedrijven zich richten op de full-service uitvaartzorg, willen wij met Uitvaartzorg Gooi en Eemland ons profileren in het lagere prijssegment. Onze bestaande uitvaartbedrijven zitten met name in het midden prijssegment. 

Wanneer u een kijkje neemt in onze mogelijkheden, vindt u een aantal verschillende voorstellen. Deze voorstellen bevatten bepaalde mogelijkheden op basis van een bepaald budget. Binnen deze voorstellen is het natuurlijk altijd mogelijk om mogelijkheden toe te voegen. Mist u bepaalde opties die belangrijk zijn voor u? Laat het ons dan weten. Dan kunnen wij het voorstel zo aanpassen dat het voldoet aan uw wensen. Ook kunnen wij u dan de nieuwe prijs laten weten. Op onze website vindt u ook de extra mogelijkheden. Natuurlijk mag u altijd contact opnemen wanneer u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent op onze website. Onze uitvaartverzorgers kunnen u adviseren als het gaat om de mogelijkheden binnen uw budget. 

Ook een waardige begrafenis in Almere is mogelijk bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Als het gaat om het organiseren van een uitvaart in Almere waarbij u de kosten laag wilt houden, is een crematie de beste optie. Uiteraard is het wel mogelijk een begrafenis in Almere met Uitvaartzorg Gooi en Eemland te organiseren. Heeft dit uw voorkeur? Laat het ons dan weten, dan maken wij een voorstel op maat voor u. Ook voor een begrafenis mag u verwachten dat wij een prijsgunstig voorstel maken. Een begrafenis in Almere is per definitie duurder van een crematie. Dit komt met name door de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud. Deze verschillen per gemeente ook nog eens zeer. 

Ook wanneer u de voorkeur geeft aan het verzorgen van een begrafenis in Almere, bespreken wij graag uw wensen in een telefonisch gesprek. Natuurlijk geldt ook in dit geval dat u altijd op een locatie kunt afspreken met onze uitvaartverzorger. In dit gesprek kunnen wij u ook meer vertellen over onze mogelijkheden als het gaat om een begrafenis in de omgeving van Almere. 

Ons huiselijke uitvaart centrum in Almere 

Wanneer u een crematie in Almere wilt verzorgen met Uitvaartzorg Gooi en Eemland, kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Een aantal van onze locaties hebben wij hiervoor beschikbaar gesteld. Zo kunt u voor de crematie of begrafenis gebruik maken van een uitvaartcentrum in Leusden, Baarn, Soest of Almere. In Almere vindt u ons crematorium Cremaere. Als u er voor kiest om uw dierbare te laten cremeren, is dit een mogelijke locatie in Almere. Ons crematorium heeft in de basis ingezet op duurzaam werken. Daarnaast houden we hier uiteraard rekening met een budget. 

Natuurlijk mag u ook gebruik maken van een ander uitvaartcentrum in de omgeving van Almere. Al onze uitvaartcentra zijn huiselijk en intiem ingericht om ervoor te zorgen dat u hier een mooi en waardig afscheid kunt organiseren. Als u kiest voor een uitvaart met een afscheidsdienst, kan dat met maximaal 20 personen zonder dat hiervoor een meerprijs in rekening wordt gebracht. Van de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Gooi en Eemland kunt u altijd een persoonlijke en betrokken houding verwachten. Wij ondersteunen u graag zo goed mogelijk met alles rondom de uitvaart. Als u uw dierbare moet laten cremeren of begraven kan dit moeilijk en emotioneel zijn. Daarom staan wij u graag bij. 

Het overlijden kunt u 24/7 melden bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. Vaak is een overlijden aanstaande en heeft een gesprek over de wensen al plaats gevonden. Soms komt een overlijden onverwachts, daarom zijn wij altijd bereikbaar wanneer u het overlijden bij ons wilt melden. Op dat moment stellen wij u een aantal korte vragen, of u uw dierbare wilt laten begraven of cremeren in de omgeving van Almere kan allemaal later geregeld worden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op.