Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Blaricum

Uitvaart Blaricum laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Uitvaart BlaricumBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Blaricum? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland goed terecht. Het overlijden van een dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode terwijl u belangrijke beslissingen moet nemen. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Gooi en Eemland ondersteunen u graag bij deze beslissingen. Zij hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Uitvaartzorg Gooi en Eemland is een aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven. Wij hebben namelijk een ander concept ontwikkeld. Op onze website vindt u crematie uitvaartvoorstellen. In deze voorstellen hebben wij rekening gehouden met verschillende budgetten. Wij begrijpen dat de kosten soms een belangrijke rol kunnen spelen als het gaat om een uitvaart in Blaricum. Daarom houden wij hier graag rekening mee. 

Een waardige crematie in de omgeving van Blaricum

Bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland hebben wij in onze uitvaart voorstellen in Blaricum gekozen voor een crematie. Dit is namelijk de meest voordelige optie. Daar waar onze andere bedrijven zich richten op full-service uitvaartzorg met name in het midden prijssegment, willen wij ons profileren in het lagere prijssegment. We hebben hiervoor gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij de te leveren dienstverlening nog steeds persoonlijk en respectvol kunnen uitvoeren. Om een voordelige prijsstelling te bereiken moeten we wel bij bepaalde zaken een middenweg zoeken. Zo bieden wij onze diensten bij een eventuele afscheidsdienst aan tot maximaal 20 personen. Telefonisch bespreken wij graag uw wensen in alle rust, duidelijk en transparant. Ook vertellen wij u dan graag meer over onze mogelijkheden. 

Een begrafenis in Blaricum is ook mogelijk bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u de voorkeur geeft aan een begrafenis in Blaricum. Dat is uiteraard ook mogelijk bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland. Wij voldoen graag aan uw wensen. Laat het ons dan gerust weten wanneer u de voorkeur geeft aan een begrafenis in Blaricum, dan maken wij graag een voorstel op maat voor u. Een begrafenis in Blaricum is wel per definitie duurder dan een crematie. Dit komt met name door de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud die per gemeente ook nog eens zeer verschillen. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij ook voor een begrafenis in Blaricum prijsgunstig offreren. Uw wensen staan natuurlijk altijd centraal bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland. Wij verzorgen de uitvaart in Blaricum graag zoals u voor ogen heeft. 

Ons uitvaart centrum nabij Blaricum voor een waardig afscheid 

Bij Uitvaartcentrum Gooi en Eemland hebben wij gekozen voor vier locaties waar u gebruik van kunt maken voor het verzorgen van het afscheid. Deze vier locaties zijn uitvaartcentra of afscheidshuizen die horen bij onze traditionele uitvaartbedrijven. Hier gaat het om ons crematorium Cremaere in Almere, de Maatkamphof in Baarn, Koningshof in Soest en Valleilaan in Leusden. In ons uitvaartcentrum of crematorium nabij Blaricum beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Hier vindt u ook vaak een rouwkamer of familiekamer, het is mogelijk om uw dierbare hier te laten opbaren. Als het gaat om een 24-uurs kamer betekent dit dat u 24 uur per dag met een eigen sleutel de ruimte in kunt. Zo kunt u uw dierbare bezoeken wanneer u dit wilt. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om eens een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum of afscheidshuis vlakbij Blaricum. 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland ondersteunt u graag 

U kunt bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland terecht wanneer u hulp nodig heeft bij het verzorgen van een begrafenis of crematie in Blaricum, maar ook voor informatie en advies over de kosten van een uitvaart. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.