Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Huizen

Uitvaart Huizen laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Uitvaart HuizenUitvaartzorg Gooi en Eemland helpt u graag bij het nadenken over een uitvaart in Huizen. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat het na het overlijden van uw dierbare moeilijk is om beslissingen te nemen rondom de uitvaart in Huizen. Daarom staan wij ten alle tijden voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het nemen van belangrijke beslissingen en nemen graag zo veel mogelijk uit handen. 

Als Uitvaartzorg Gooi en Eemland hebben wij een bijzonder concept ontwikkeld. Wij hebben namelijk als aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven een uitvaartpakket concept ontwikkeld. Dat betekent dat wij een aantal voorstellen hebben gemaakt die bestaan uit mogelijkheden binnen een bepaald budget. Onze uitvaart voorstellen in Huizen zijn dus altijd prijsgunstig. In principe gaan we ervan uit dat u wilt kiezen voor een crematie in Huizen, een begrafenis loopt namelijk al gauw op in de kosten. Onze voorstellen zijn dus gebaseerd op een crematie in Huizen, uiteraard is het ook mogelijk om met ons een begrafenis te verzorgen. Ook hierbij mag u van ons een prijsgunstig voorstel verwachten. 

Een mooie crematie organiseren in de omgeving van Huizen

Uitvaartzorg Gooi en Eemland verzorgt graag de crematie in Huizen volgens uw wensen. Wij kunnen ons voorstellen dat de kosten een belangrijke rol kunnen spelen. Uitvaartzorg Gooi en Eemland is ontstaan vanuit het idee dat we een alternatief willen bieden in aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Onze bestaande uitvaartbedrijven richten zich op de full service service uitvaartzorg en bevinden zich hiermee in het midden prijssegment. Met Uitvaartzorg Gooi en Eemland willen wij ons profileren in het lagere prijssegment. Hiervoor hebben wij gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij de te leveren dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. 

U kunt een keuze maken uit onze crematie voorstellen in Huizen. Hierbij is het uiteraard mogelijk om bepaalde opties toe te voegen wanneer u dit wenst. Graag organiseren wij een crematie in Huizen die voldoet aan uw wensen. Met onze voorstellen moeten we soms wel een middenweg zoeken. Daarom bieden wij onze diensten aan tot maximaal 20 personen bij een eventuele afscheidsdienst. Wij bespreken uw wensen graag in een telefonisch gesprek. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze in een persoonlijk gesprek te bespreken, hier brengen wij wel extra kosten voor in rekening. 

Ook een waardige begrafenis in Huizen is mogelijk bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland

Uitvaartzorg Gooi en Eemland gaat ervan uit gaat u kiest voor een crematie in Huizen. Daarom zijn onze voorstellen gebaseerd op een crematie. Natuurlijk is het ook mogelijk om met ons een begrafenis te verzorgen in Huizen. Laat het ons weten wanneer u dit wenst. Wij maken graag een voorstel op maat voor u. Ook hier mag u verwachten dat dit voorstel prijsgunstig is. Een begrafenis in Huizen is per definitie duurder dan een crematie. Dit komt met name door de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud die per gemeente ook nog eens zeer verschillen. 

Uiteraard mag u ons om advies vragen als het gaat om kosten en verzekeringen. Wij kunnen u goed adviseren als het gaat om de mogelijkheden binnen uw budget. Onze uitvaartverzorgers geven u een nauwkeurig beeld over eventuele keuzes. Wij bespreken de uitvaart in Huizen die voor u wenselijk is. Daarnaast is er vaak meer mogelijk dan u wellicht zou denken. Uiteraard is het mogelijk om uw dierbare bij u thuis te laten opbaren. Wel is dit duurder dan wanneer de overledene wordt opgebaard in het uitvaartcentrum. Wij helpen u graag met het maken van een keuze en het verzorgen van uw dierbare. 

Ons huiselijke uitvaart centrum in de omgeving van Huizen

Voor de uitvaart in de omgeving van Huizen hebben wij vier van onze locatie beschikbaar gesteld. Het afscheid kunt u organiseren in onze uitvaartcentra in Baarn, Soest, Leusden of Almere. Al deze uitvaartcentra zijn intiem en huiselijk ingericht om een mooi en waardig afscheid te kunnen verzorgen. Wanneer u kiest voor een crematie vindt dit altijd plaats in ons crematorium, Cremaere in Almere. Als u graag een afscheidsdienst wilt organiseren, kunt u dit uiteraard ook in een ander uitvaartcentrum laten plaatsvinden. 

Ook is het mogelijk om uw dierbare in een van onze uitvaartcentra te laten opbaren. U kunt uw dierbare dan op afspraak bezoeken. Tenzij u gebruik maakt van een 24 uurs kamer, dan kunt u naar binnen op ieder tijdstip met uw eigen sleutel. Het belangrijkste voor ons is dat het afscheid voldoet aan uw wensen binnen een bepaald budget. Wij zullen ons dan ook in zetten om dit te realiseren. In een gesprek vertellen wij u graag over onze mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Dan kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget. Als u onze hulp nodig heeft, laat het ons dan weten. 

Het overlijden kunt u 24/7 melden bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland is 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden. Op het moment dat dit gebeurt, zullen wij u een aantal korte vragen stellen. Niet alles hoeft gelukkig direct geregeld te worden. Vaak is een overlijden aanstaande en heeft er al een gesprek plaatsgevonden met betrekking tot de wensen. Soms komt een overlijden onverwachts, ook dan staan wij altijd voor u klaar. Bel dus gerust wanneer u een overlijden wilt melden. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.