Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Huizen

Crematie Huizen laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een crematie in Huizen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Wij helpen u graag bij het nadenken over de invulling van het afscheid. Ons bedrijf is een aanvulling op de traditionele uitvaartondernemingen. Wij hebben namelijk een crematie uitvaartpakket concept ontwikkeld. Dit betekent dat als u een budget heeft, u bij ons op de goede plek bent.

In onze uitvaart voorstellen vindt u verschillende mogelijkheden binnen een bepaald budget. Natuurlijk is het altijd mogelijk om extra mogelijkheden toe te voegen aan een bestaand voorstel. Zo hebben wij de voorstellen Lelie en Madelief. Bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland gaan we ervan uit dat u wilt kiezen voor een crematie. Daarom zijn al onze voorstellen gebaseerd op een crematie. Graag begeleiden wij u persoonlijk bij de organisatie van de crematie in Huizen.

Passend en persoonlijk afscheid in ons uitvaartcentrum

Voor de crematie in Huizen kunt u gebruik maken van een aantal van onze locaties. Zo hebben wij een uitvaartcentrum in Huizen. Hier heeft u alles dat u nodig heeft om een passend en persoonlijk afscheid te organiseren. Zo beschikken wij over een aula waar u de plechtigheid kunt houden. Ook is er een ruimte waar u na afloop na een hapje en een drankje kunt nuttigen. Uw dierbare kunt u ook laten opbaren in ons uitvaartcentrum als u dat wenst.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om uw dierbare thuis te laten opbaren. De kosten worden hierbij wel iets hoger. In een telefonisch gesprek bespreken we graag uw wensen en onze mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook op locatie als u dit wenst. Voor vragen of meer informatie mag u ook altijd contact opnemen. Wij bespreken graag alles duidelijk, transparant en in alle rust. Laat het ons gerust weten wanneer u hulp nodig heeft.