Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Gooi & Eemland in Huizen

Uitvaartzorg Huizen vindt u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Bent u op zoek naar een uitvaartzorg in Huizen. Dan zit u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland goed. Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het verzorgen van een uitvaart. Als aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartondernemingen hebben wij een crematie uitvaartpakket concept ontwikkeld. Over het algemeen werken wij regionaal. Bij een aantal vestigingen kunnen wij het afscheid organiseren, dit is in Leusden, Baarn, Soest en Almere. Wij hebben gezocht naar een prijs gunstige samenstelling afhankelijk van de te leveren diensten. 

Hiervoor hebben wij een aantal uitvaartpakketten voor u samengesteld. Om het u gemakkelijk te maken en zodat u direct kan zien wat de kosten zijn. Zo hebben wij het pakket Lelie, hierin bieden wij u een aantal dingen aan. Daarnaast is er ook het pakket Lelie plus, dit pakket is inclusief rouwbezoek. Zo heeft u de mogelijkheid om direct te bekijken wat het beste bij u past. 

Ons afscheidshuis 

Bij het afscheid kunt u gebruik maken van ons afscheidshuis in Soest. Hier bieden wij u uiteraard alle faciliteiten die u verwacht van een uitvaartzorg in Huizen. De omgeving van onze locatie is rijk aan natuur. Binnen vindt u een huiselijke, intieme en vredige sfeer. Hier bevinden zich drie familiekamers, hiervan zult u een sleutel ontvangen. Zo heeft u 24 uurs toegang tot en met de dag van de uitvaart. Ook is het mogelijk om hier de rouwdienst of condoleance bijeenkomst te organiseren. 

Natuurlijk mag u altijd even langs komen in ons afscheidshuis. Ook kunt u voor vragen en meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Voor een sfeerimpressie van onze uitvaartlocaties kunt u alvast de foto’s op onze website bekijken. Onze uitvaartverzorgers denken graag mee bij het invullen van de uitvaart. Bij onze uitvaartzorg in Huizen zijn extra mogelijkheden altijd een optie.