Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Leusden

Begrafenis Leusden laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Begrafenis LeusdenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een begrafenis in Leusden? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Met Uitvaartzorg Gooi en Eemland willen wij u een alternatief bieden in aanvulling op de bestaande dienstverlening. Dat betekent dat wij ons profileren in het lagere prijssegment. Wij bieden u deze dienstverlening aan en zorgen dat dit nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland biedt u een aantal verschillende uitvaart voorstellen. Deze voorstellen bieden u verschillende mogelijkheden binnen een bepaald budget. In principe gaan we ervan uit dat u een crematie wilt laten verzorgen. Wilt u kiezen voor een begrafenis in Leusden? Dan is dit zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat. Ook hier mag u verwachten dat wij ook een begrafenis in Leusden prijs gunstig houden. 

Een passend afscheid organiseren 

Voor het organiseren van het afscheid of het opbaren van uw dierbare bieden wij een aantal van onze locaties in de omgeving aan. Zo hebben wij ook een uitvaartcentrum in Leusden. Hier beschikken wij over alle faciliteiten om een passend afscheid te kunnen organiseren. Zo is er een aula, een ruimte om na afloop een hapje en een drankje te nuttigen en een ruimte waar u uw dierbare kunt laten opbaren. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze andere locaties in Baarn, Soest en Almere. 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland is een kleinschalige onderneming. Wij begeleiden u graag persoonlijk en zijn betrokken bij de organisatie van de begrafenis in Leusden. U kunt ook bij ons terecht voor advies over kosten en verzekeringen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer en beantwoorden graag uw vragen.