Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Leusden

Uitvaartzorg Leusden is Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Uitvaartzorg LeusdenBent u op zoek naar een uitvaartzorg in Leusden? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Onze kleinschalige onderneming ondersteunt u graag bij het organiseren van een uitvaart. Hiervoor bieden wij u een andere dienstverlening dan onze traditionele uitvaartbedrijven. Wij hebben namelijk een ander concept ontwikkeld. Dit bestaat uit onze uitvaart voorstellen. Dat betekent dat wij ons profileren in het lagere prijssegment. In onze uitvaart voorstellen vindt u verschillende mogelijkheden binnen een bepaald budget.

Als uitvaartzorg in Leusden bieden wij u een aantal voorstellen aan zoals Lelie en Madelief. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u bepalen welk voorstel het beste bij u past. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om extra mogelijkheden toe te voegen aan een bestaand voorstel. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan weten. Wij bespreken onze opties met u en zorgen dat we kunnen voldoen aan uw wensen. 

Een waardig afscheid 

Als uitvaartzorg bieden wij u een aantal van onze locaties aan, waaronder Leusden. Onze andere locaties waar u gebruik van kunt maken zijn Baarn, Soest en Almere. Onze uitvaartzorg in Leusden beschikt ook over een uitvaartcentrum. Hier is een aula aanwezig die u kunt gebruiken voor de plechtigheid. Daarnaast is er een ruimte waar u naar afloop een hapje en een drankje kunt nuttigen. Ook heeft u de mogelijkheid om in ons uitvaartcentrum uw dierbare te laten opbaren als u dit wenst. 

In een telefoongesprek bespreken wij graag in alle rust, duidelijk en transparant uw wensen en onze mogelijkheden. Dus als u hulp nodig heeft bij een uitvaart, laat het ons dan weten. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Met onze ruime ervaring weten wij goed hoe wij u het beste bij kunnen staan. Wij helpen u graag verder.