Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Nijkerk bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland

Uitvaart Nijkerk laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Zoekt u iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Nijkerk? Dan zit u goed bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland. Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee bij het invullen van het afscheid. Wij ondersteunen u en zorgen dat uw wensen centraal staan. Uitvaartzorg Gooi en Eemland werk regionaal. Wij hebben als aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartondernemingen een uitvaartpakket concept ontwikkeld. Voor het organiseren van een uitvaart in Nijkerk kunt u gebruik maken van een aantal van onze vestigingen. 

De locaties die wij beschikbaar hebben gesteld zijn in Leusden, Baarn, Soest en Almere. Zo zou u bijvoorbeeld voor een uitvaart in Nijkerk kunnen kiezen voor ons uitvaartcentrum in Leusden. Hier hebben wij alles in huis voor een passend en persoonlijk afscheid. Zo is er een aula waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de verzorging van uw dierbare hier te doen. 

Prachtige omgeving bij het afscheid van uw dierbare 

Ons uitvaartcentrum is gelegen in een bijzondere omgeving. Hier is onder andere de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Deze is vooraal bedekt met bos en prachtige heidevelden. Zo kunt u het afscheid organiseren in een bijzondere omgeving. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen om de begrafenis of crematie in één van onze andere locaties te organiseren. Bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland bieden wij u verschillende pakketten aan waar u uit kunt kiezen. Er zijn zes verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. 

Als u bepaalde wensen heeft voor de uitvaart in Nijkerk dan kunt u deze altijd toevoegen door middel van de extra mogelijkheden. Hierbij gaat het om rouwdrukwerk, thanatopraxtie, een speciale uitvaartkist, rouwvervoer, rouwboeketten en nog meer. De prijslijst voor deze mogelijkheden vindt u ook op onze website. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.