Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Nijkerk

Crematie Nijkerk laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland

Bent u op zoek naar iemand die een crematie in Nijkerk kan verzorgen? Dan zit u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland goed. Wij hebben een bijzonder concept ontwikkeld. Dit betekent dat u bij ons kunt kiezen uit zes verschillende pakketten om een crematie in Nijkerk te organiseren. U bepaalt dus zelf wat de kosten gaan zijn en van welke mogelijkheden u wel en niet gebruik wilt maken. Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor extra mogelijkheden wanneer u bepaalde wensen heeft. 

Onze uitvaartverzorgers ondersteunen u graag bij het verzorgen van een crematie in Nijkerk. Wij begrijpen dat het op dit moment lastig kan zijn om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom stellen wij voor u vier verschillende locaties beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. U heeft de mogelijkheid om het afscheid te organiseren in onze uitvaartcentra in Leusden, Baarn, Soest en Almere. Kom gerust eens bij ons langs om te kijken. 

Huiselijke en intieme sfeer 

In ons afscheidshuis in Baarn hebben wij een huiselijke en intieme sfeer gecreëerd. Hier hebben wij ruimte voor kleine gezelschappen om samen te komen. Daarnaast bestaat het uit twee zelfstandige huisjes die ieder een eigen huiskamer, pantry en toilet hebben. Ook is er een speciale verzorgingsruimte aanwezig waar uw dierbare verzorgd kan worden. U krijgt een eigen sleutel van de ruimte waar uw dierbare opgebaard is. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw dierbare bezoeken. Wij bieden u zo de mogelijkheid om afscheid te nemen op de manier die u wenst. 

Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze andere uitvaartcentra. Zo kan de crematie in Nijkerk plaatsvinden, maar ook in een andere plaats. U kunt bij ons kiezen uit zes verschillende pakketten. Wij denken graag met u mee over de invulling van het afscheid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan mag u altijd contact opnemen.