Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Nijkerk

Uitvaartzorg Nijkerk is Uitvaartzorg Gooi & Eemland 

Uitvaartzorg NijkerkBent u op zoek naar een uitvaartzorg in de omgeving van Nijkerk? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland op de goede plek. Wanneer uw dierbare overlijdt staat uw wereld even stil. U belandt in een moeilijke en emotionele periode. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Gooi & Eemland voor u klaar. Zij staan u graag bij in deze moeilijke periode en helpen u bij het nemen van beslissingen. Wij werken daarnaast graag op een persoonlijke en betrokken manier.

Uitvaartzorg Gooi & Eemland is een aanvulling op de dienstverlening van onze traditionele uitvaartbedrijven. Wij hebben namelijk een crematie uitvaartpakket concept ontwikkeld. Bij deze uitvaart voorstellen is rekening gehouden met een bepaald budget. In de voorstellen kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn voor een bepaald budget. Natuurlijk is het altijd mogelijk om andere opties toe te voegen wanneer u deze belangrijk vindt. Bekijk gerust onze voorstellen of neem contact met ons op.

Samen zorgen we voor een persoonlijk en passend afscheid 

Als uitvaartzorg in de omgeving van Nijkerk hebben wij vier van onze locaties beschikbaar gesteld voor het afscheid. Het gaat hier om de locaties in Baarn, Leusden, Soest en Almere. Hier zijn verschillende afscheidshuizen en uitvaartcentra die beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Wanneer u kiest voor een crematie vindt deze altijd plaats in ons crematorium Cremaere in Almere. Bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland staan uw wensen centraal. Samen met u zorgen wij voor een persoonlijk en passend afscheid. 

Bij Uitvaartzorg Gooi & Eemland hebben wij gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij deze zodanig kunnen aanleveren dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.