Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Soest

Uitvaart Soest laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Uitvaart SoestBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het verzorgen van een uitvaart in Soest? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Uitvaartzorg Gooi en Eemland biedt u een aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven. Hiervoor hebben wij een uitvaartpakket concept ontwikkeld. Hier hebben wij gezocht naar een prijs gunstige samenstelling voor een uitvaart in Soest. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u graag tijdens deze moeilijke periode. 

Wij hebben onze vaste structuur van dienstverlening aangepast, maar wel op de manier dat wij de te leveren dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. Onze bestaande uitvaartbedrijven richten zich op de Full-service uitvaartzorg met name in het midden prijssegment voor een uitvaart in Soest. Wij willen ons profileren in het lagere prijssegment. Bij ons vindt u verschillende uitvaart voorstellen binnen verschillende budgetten voor een uitvaart in Soest. 

Een waardig afscheid in ons afscheidshuis 

Voor het organiseren van een uitvaart bieden wij u een aantal van onze locaties aan. Zo kunt u gebruik maken van ons afscheidshuis in Soest. Dit afscheidshuis is erop gemaakt om u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid te laten nemen van uw dierbare. Hier vindt u uiteraard alles dat er nodig is om een waardig afscheid te kunnen nemen van uw overleden dierbare. In ons afscheidshuis bevinden zich drie familiekamers. Hiervan krijgt u de sleutel en kunt u gebruik maken tot en met de dag van de uitvaart in Soest. 

Wij nodigen u uit om eens rustig onze begrafenis of crematie voorstellen te bekijken. Natuurlijk is het altijd mogelijk om speciale wensen toe te voegen aan het voorstel. Heeft u vragen? Stel deze dan gerust aan ons. Graag bespreken wij met u onze voorstellen en uw wensen. Neem gerust contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft.