Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Soest

Begrafenis Soest laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Begrafenis SoestBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van een begrafenis in Soest? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Uitvaartzorg Gooi en Eemland heeft een bijzonder concept ontwikkeld dat rekening houdt met uw budget. Dit betekent dat wij als aanvulling op onze reguliere uitvaartondernemingen uitvaartvoorstellen hebben ontwikkeld. Deze uitvaartvoorstellen bestaan uit verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een begrafenis in Soest binnen een bepaald budget. 

Onze vaste voorstellen zijn gebaseerd op het organiseren van een crematie. Uiteraard is het ook mogelijk om met onze hulp een begrafenis in Soest te verzorgen. Laat het ons gerust weten als u wilt kiezen voor een begrafenis. Dan maken wij een voorstel op maat voor u. Onze uitvaartverzorgers hebben een betrokken houding en zijn persoonlijk. Zij ondersteunen u graag bij het nemen van de belangrijke beslissingen rondom de begrafenis in deze moeilijke periode. 

Afscheid nemen in huiselijke sfeer 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland biedt u voor het organiseren van een begrafenis een aantal van onze locaties aan. Zo kunt u kiezen uit de locaties in Leusden, Baarn, Soest en Almere. Wilt u graag een begrafenis in Soest verzorgen? Dan kunt u hier gebruik maken van ons afscheidshuis. Dit afscheidshuis is zo ingericht dat u in een huiselijke, intieme en vredige sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Uiteraard beschikken wij hier over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een waardig afscheid. 

Met onze ruime ervaring kunnen wij bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland u goed bijstaan tijdens het organiseren van de begrafenis. Onze kleinschalige onderneming is persoonlijk, maar toch bezitten wij over alles dat u nodig heeft voor een mooi afscheid. Laat het ons dan ook gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.