Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 107 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

(035) 72 00 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Soest

Crematie Soest laten verzorgen door Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Crematie SoestBent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het organiseren van een crematie in Soest? Dan zit u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en hebben een persoonlijke benadering. Ze ondersteunen u graag bij het organiseren van de crematie in Soest. In aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven hebben wij een crematie uitvaartpakket concept ontwikkeld. Hier kunt u kiezen uit verschillende voorstellen binnen een bepaald budget. 

Onze kleinschalige onderneming profileert zich in het lagere prijssegment. Daarnaast hebben wij ook onze bestaande uitvaartbedrijven die zich richten op full service uitvaartzorg, in het midden prijssegment. Wij gaan er met dit concept dus vanuit dat u uw dierbare wilt laten cremeren in Soest. Daarvoor kunt u kiezen uit onze crematie voorstellen waarin wij u verschillende mogelijkheden bieden in Soest. Uiteraard heeft u altijd de optie om hier extra mogelijkheden aan toe te voegen. 

Ons afscheidshuis 

Voor het organiseren van de crematie bieden wij u een aantal van onze locaties aan, waaronder Soest. In Soest beschikken wij over een afscheidshuis waar u de mogelijkheid heeft om een mooi afscheid te organiseren. Hier beschikken wij uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft. Ons afscheidshuis is zo ingericht om een huiselijke, intieme en vredige sfeer te creëren. Ook hebben wij drie familiekamers waar u uw dierbare kunt laten opbaren. Hiervan krijgt u de sleutel zodat u 24 uurs toegang heeft tot deze ruimte. 

Wij hebben gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij de te leveren dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat het nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. Heeft u onze hulp nodig? Laat het ons dan gerust weten. Ook voor vragen of meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen.