Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

(035) 72 00 077

 Wij scoren een 9.1 op basis van 104 recensies

Uitvaartzorg Baarn

Uitvaartzorg Baarn is Uitvaartzorg Gooi en Eemland 

Bent u op zoek nUitvaartzorg Baarnaar een uitvaartzorg in Baarn? Dan bent u bij Uitvaartzorg Gooi en Eemland op de goede plek. Wij helpen u graag bij het nadenken over het afscheid. In tegenstelling tot onze traditionele uitvaartbedrijven profileren wij ons in het lagere prijssegment. Hiermee bieden wij eenalternatief in aanvulling op de bestaande dienstverlening. Hiervoor hebben wij een aantal uitvaart voorstellen ingevuld. In deze voorstellen vindt u verschillende mogelijkheden binnen een bepaald budget. 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland biedt u daarnaast een aantal van onze locaties aan, waaronder ons afscheidshuis in Baarn. Wij hebben ons afscheidshuis ingericht als een mooie, sfeervolle plek. Hierheeft u de mogelijkheid om uw dierbare in huiselijke sfeer op te laten baren. Bij ons kunt u op ieder gewenst moment en in alle rust afscheid nemen. Uw dierbare zal namelijk opgebaard worden in een 24 uurs kamer waar u met een eigen sleutel altijd toegang tot heeft. 

Kleinschalig en betrokken 

Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze andere locaties. Dit gaat om onze verschillende uitvaartcentra in Leusden, Soest en Almere. Als u een thuis opbaring wenst is dit natuurlijk ook mogelijk. De kosten gaan dan wel iets omhoog vanwege koelapparatuur en extra vervoersbeweging. Wij zullen van te voren uw wensen en onze mogelijkheden telefonisch met u bespreken. Dit doen we natuurlijk in alle rust, duidelijk en transparant. Op locatie is ook mogelijk, dan brengen wij hiervoor wel extra kosten in rekening. 

Uitvaartzorg Gooi en Eemland is een kleinschalige onderneming in Baarn. Onze uitvaartverzorgers hebben een persoonlijke houding en zijn betrokken bij de uitvaart. Met onze ruime ervaring als uitvaartzorg in Baarn weten wij goed hoe wij u het beste kunnen bijstaan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!